Бог любить всіх людей, бо всі ми Його діти і діло Його рук



Сторінка8/13
Дата конвертації29.12.2016
Розмір1,9 Mb.
1   ...   5   6   7   8   9   10   11   12   13

*Через Своє втілення.

На доказ того, що Бог нас любить, незважаючи на нашу гріховність, Отець послав Сина Свого Єдинородного, щоб взяв на Себе наші гріхи (пор. Рим.5,8).

Божий Син взяв на Себе гріховну людську природу і оселився між людьми, подібний до нас в усьому, крім гріха (пор.Євр.4,15). Взяв на Себе усі наші слабкості і жив повноцінним людським життям: плакав, сміявся, почував Себе самотнім і покинутим, радів і сподівався. Проте і Він мав моменти страху і неспокою. Дивували Його поля, небо і тварини, але і страждав від завзятості Свого народу. Стаючи людиною, Ісус об’єднав у собі життя Бога і людини. Безодня між Богом і людиною, яку поклав наш гріх і гріх наших перших праотців, зникла назавжди в Боголюдині - Ісусі Христі.

Ісус не був вбитий випадково через Свою смерть на хресті - Він сам, добровільно, з любові до усіх нас, грішників, згодився прийняти смерть. Взяв на Себе усі наші гріхи, а коли вмер на хресті, разом з Ним вмерли наші гріхи.

«Того, Хто не грішив, Бог учинив за нас гріхом» (2Кор.5,21). Отож, на хресті, в агонії конав Ісус з нашим гріхом. Коли Ісус вмер о третій годині у страсну П’ятницю, разом з Ним вмер гріх, наш гріх. На хресті з Ісусом вмерло все, що могло і повинно було вмерти.

*Через Своє воскресіння.

Ісусове спасіння не закінчилося на хресті. Те, що відбувалося потім, ще більш захоплююче, бо за три дні після смерті сила Бога воскресила Ісуса, залишаючи лише гріх назавжди мертвим. Ісус воскрес до нового життя, яке пропонує також нам усім.


Злочинець, осуджений на перебування протягом усього життя у в’язниці, зрозуміло, не хоче опинитись у ній, бо знає, що звідти не вийде. Тому він пробує за будь-яку ціну втекти. Щоб не допустити цього, міліціонер одягає йому наручники і веде до в’язниці. Вдвох входять до в’язниці, але міліціонер залишає його за ґратами, а сам виходить вільним.
Ісус раз і назавжди реалізував наше спасіння. Через віру згоджуємось, отримуємо і реалізуємо наше спасіння, котре заслужив для нас Ісус своєю смертю і славним воскресінням.

Наш Господь заслужив для нас спасіння і дав його нам. Але дав його нам у формі чеку. Тому ми мусимо його реалізувати в касі Милосердя Небесного Отця.

Цей чек підписаний самим Ісусом. Його підпис дуже простий - хрест. Отець дуже добре знає підпис Свого Сина, ніхто не може його підробити.

Чорнило, яким підписаний чек, - це Кров Ісуса Христа.

Дата - сьогоднішня. Сьогодні є день спасіння. Завтра може бути вже пізно. Скористайся нагодою.

Вартість - нове життя, життя Божої дитини.

Цей чек виписаний на наше прізвище і ім’я. Ніхто інший не може його реалізувати, крім нас. Є тільки дві можливості: або його особисто реалізуємо, або втратимо його назавжди.

Каса Милосердя Отця відкрита цілодобово. Саме в цей час можеш показати Отцю свою віру в Ісуса.

Чек є безкоштовним подарунком від Ісуса. Це виключно дар, щоб його використати, треба зробити лише одне - повірити в те, що смерть і воскресіння Ісуса дає нам нове життя, про яке нам говорить чек; що Кров Ісуса є для Отця достатньою сплатою, щоб дати нам те, що Ісус придбав для нас, а саме - нове життя.

Ісус нас вже відкупив. Наша віра в Нього не дозволяє нам шукати інших засобів спасіння. Це так, якби ми хотіли дістатися на самий верх багатоповерхового будинку, а при цьому намагалися б використовувати різні засоби пересування, в той час, коли необхідно і достатньо лише скористатися ліфтом. Ісус є тим ліфтом, котрий підносить нас до Отця. Нам достатньо зробити тільки одне: увійти до нього з вірою, що він завезе нас до неба.

Щоб зазнати у повноті Божого спасіння, треба мати надію, яка випливає з віри, що Бог виконає Свої обітниці. «Нехай станеться вам згідно з вашою вірою»,- сказав Ісус до двох сліпців, які після цього прозріли (Мат.9,29).

З іншого боку, надіятись на Ісуса - значить довіритись Йому і залежати від Нього.



-Чи віриш, що колись візьмеш у повноті участь і воскресінні Ісуса?

- Чи віриш, що Ісус прийде вдруге у славі на землю?

Ти теж сьогодні можеш піти до Отця


Меркурій - це планета, яка знаходиться найближче до Сонця. З цього приводу можна було б думати, що температура цієї планети дуже висока, а вона знаходиться у розплавленому стані. Та це не правда, бо бік, яким планета обернена до Сонця, теплий, а поверхня протилежного боку, куди не проникає світло - холодна і льодяна; тільки тоді, коли планета обертається «обличчям» до Сонця, вона нагрівається і стає світлою.
Є такі християни, які знаходяться близько Бога, але залишаються холодними і в темряві, бо недостатньо були відкриті на Його любов. Треба повернути до Нього своє темне і зимове обличчя, а Він його освітить і перетворить.




Поділіться з Вашими друзьями:
1   ...   5   6   7   8   9   10   11   12   13


База даних захищена авторським правом ©refos.in.ua 2019
звернутися до адміністрації

увійти | реєстрація
    Головна сторінка


завантажити матеріал